Syddansk OPI-pulje

01 jan

Har du et sundheds- eller velfærdsteknologisk produkt, der er tæt på markedet? Og vil det skabe vækst og arbejdspladser i Region Syddanmark? Så kan du søge Syddansk OPI-pulje om midler til kommercialisering. 

Puljen er målrettet projekter, hvor produktet er tæt på kommercialisering. Til din ansøgning skal du derfor vedlægge en forretningsplan og en markedsintroduktionsplan for produktet.

Små og mellemstore virksomheder kan søge puljen, og der skal indgå mindst én offentlig part i samarbejdet. Der er mulighed for en tilskudsprocent på op til 75 %. Det maksimale tilskud er på 1.450.000 kr. til projekter af op til ét års varighed.

- Sørg for, at du har en aftale på plads med den offentlige part, før du søger. Både for projektet og for ansøgningen er det vigtigt, at I har en god og tillidsfuld dialog indbyrdes. Ring endelig til os, hvis du er det mindste i tvivl om, OPI-Puljen er noget for jeres projekt, siger Kristoffer Blom, konsulent i Welfare Tech

Ansøgningsfrister for Syddansk OPI-pulje

  • 15. august 2017
  • 21. november 2017
  • 1. marts 2018

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om puljen kan hjælpe med at få din løsning på markedet, så kontakt Kristoffer Blom, konsulent i Welfare Tech på kribl@welfaretech.dk eller T. +45 3136 8541.

Læs mere om Syddansk OPI-pulje  

Læs om, hvad virksomheden Come-Back bruger midler fra Syddansk OPI-pulje til  

Tid:
00:00 - 00:00
Sted: